wetten en regels vloeren

Heb jij een vloer laten leggen en is er wat mis gegaan? Dan wil je weten welke rechten je hebt om het bedrijf aansprakelijk te kunnen stellen. Je kunt daarbij dan twee dingen doen, of je kunt zelf op onderzoek uitgaan en kijken of je het bedrijf aansprakelijk kunt stellen. Maar je kunt ook een advocaat naar het geheel laten kijken. Bekijk deze website als je een advocaat nodig hebt en dan kun je snel advies inwinnen. Je weet dan snel wat de mogelijkheden zijn en als je in je gelijk staat, dan kun je misschien wel het geld van de vloer terug krijgen of meer. Je hebt recht op een schadevergoeding als het bedrijf een fout heeft gemaakt, of slechte kwaliteit heeft geleverd. Je zal wel het een en ander aan moeten kunnen tonen, maar daar kan de advocaat je dan op wijzen.

Kosten maken..

Je gaat een advocaat inschakelen maar wat de kosten zijn van een advocaat kun je vooraf opvragen. Je weet dan welke kosten je nu maakt en als het goed is en je staat in je gelijk, kun je deze kosten ook verhalen op de tegenpartij. De kosten hangen af van het uurtarief en ook van de zaak die wordt gevoerd. Sommige advocaten werken op no cure no pay basis. Je hoeft hen dan bijvoorbeeld alleen te betalen als hij de zaak wint. Er kan soms ook een vast bedrag voor de zaak af worden gesproken, maar ook dan moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt.

Iets gaande met je vloer? Onderneem actie

Als je een dure vloer hebt laten leggen, maar er is wat mis, doe er dan wat mee. Een vloer laten leggen kost geld en je wil genieten van het resultaat. Als het niet naar wens is, probeer het dan eerst met het bedrijf op te lossen. Als dat niet gaat, kun je een advocaat inschakelen en samen naar de zaak kijken en zien of je in je recht staat.