Voordelige vloertegels online

Bij Tegelmegashop.nl kunt u eenvoudig en veilig online tegels kopen, waarbij u verzekerd bent van een aantal belangrijke zaken; Wij leveren alleen 1e keus topkwaliteit tegels, wij staan garant voor scherpe (online) prijzen, en u vindt bij ons een uitgebalanceerd assortiment tegels met een diversiteit aan materialen, kleuren, afmetingen, stijlen, kleurtinten, bewerkingen en uiteraard ook prijsniveaus. Zo selecteert u binnen onze gebruiksvriendelijke webshop met behulp van de handige filter functies binnen enkele minuten uw perfecte vloertegel. Maar welke afmeting moet uw vloertegel eigenlijk hebben? Wat pas het best bij uw ruimtes? U ziet het steeds vaker, grote formaten die aan populariteit winnen. De trend en meest verkochte afmeting van dit moment zijn de 60×60 tegels. 60×60 cm is een toegankelijke maatvoering, geschikt voor praktisch alle ruimtes, met een enorme diversiteit en keuzes op het gebied van materialen, stijlen en prijsniveaus. De keramische 60×60 vloertegels brengen vele voordelen met zich mee. Zo zijn deze tegels slijt- en krasvrij, eenvoudig schoon te maken, nemen ze geen vocht op en zijn ze zuurbestendig. Enorm duurzaam dus. Goede redenen dus om 60×60 tegels van keramiek te overwegen. Ook deze tegels komen in veel varianten en zijn uitermate geschikt voor het betegelen van uw badkamervloer, toiletvloer maar ook uw woonkamer- en keukenvloer. Koop online uw vloertegels bij Tegelmegashop en laat u verassen door de kwaliteit van onze producten.

Hout look vloer? Overweeg ons keramisch parket

Keramisch parket wordt ook wel houtlook tegels genoemd en zijn een perfecte oplossing voor het bekleden van uw wand of vloer, zowel binnen als buiten. Wanneer u kiest voor keramisch parket, dan kiest u een prachtige houtlook, met de voordelen van keramische tegels. Maar wij horen u al denken….. waarom zou ik nu kiezen voor keramisch parket ten op zichtte van een parketvloer. Keramisch parket heeft een aantal voordelen:

  • Nauwelijks van écht hout te onderscheiden
  • Gemakkelijk en praktisch dagelijks onderhoud
  • Zowel slijt- als krasvastwat keramisch parket een duurzame keuze maakt
  • Geen verkleuring door zonlicht
  • Keramisch parket werkt niet, scheurt niet en kraakt niet
  • Schuren, waxen en impregneren is niet nodig
  • Perfect in combinatie met vloerverwarming, keramisch parket houd de warmte goed vast
  • Vochtbestendig(geschikt voor natte ruimtes)

Al het keramisch parket van Tegelmegashop is van hoogwaardige A-kwaliteit. Wat uw wensen ook zijn bij ons slaagt u altijd!