Vloertrends gietvloer

 Op het gebied van vloertrends in huis is een gietvloer helemaal in. De gietvloeren zijn al enige jaren geleden aan een opmars begonnen. Nu is de vloer een trend in de woonbranche die helemaal niet meer is weg te denken. De populariteit ervan groeit dan ook gestaag. Steeds meer mensen zien bij anderen hoe mooi deze vloer wel niet is.

Dan stellen mensen vragen als ´Is de gietvloer wel gemakkelijk schoon te maken?´ of ´Krijg je er niet snel krasjes op?´ of ´Wat een prachtige vloer, is die ook duur? De mensen die een gietvloer in huis hebben, geven graag antwoord en zijn doorgaans laaiend enthousiast. Dat enthousiasme brengt een golf teweeg die overal de aandacht trekt. Logisch dus dat gietvloeren tot de vloertrends van het moment behoren.

Inspiratie opdoen?

Heb je wel eens gedacht aan de keuze voor een gietvloer of kom je hier ineens op het idee? Laat de gedachte meer vorm krijgen door inspiratie op te doen. Misschien heb je een keer bij iemand anders een gietvloer gezien en wil je er meer van weten. Of wellicht ben je al in een verder stadium en wil je nu concrete mogelijkheden ontdekken. Bijvoorbeeld als het om de kleur gaat of om andere designs of om de voordelen.

Inspiratie opdoen met deze vloertrend is gemakkelijker dan je denkt. Ontdek simpelweg meteen de vele mogelijkheden van een gietvloer voor je huis. Als je daar toch bent, kijk dan ook meteen even verder. Bekijk bijvoorbeeld de kleursamples of nog leuker, creëer je eigen gietvloer. Dat is toch fantastisch. Er valt genoeg inspiratie op te doen met deze vloertrend die niet meer verdwijnt.

Inspiratie opdoen?

Maak kennis met de unieke eigenschappen van gietvloeren

Een gietvloer voorziet je huis van een unieke basis die garant staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Het oppervlak van deze schitterende woonvloer vormt één geheel op de ondergrond. Er is geen onderbreking te zien in de effen kleur, zodat het geheel een vloeiende eenheid vormt. Dat naadloze karakter draagt ook bij aan hygiëne bevorderende omstandigheden. Als je de vloer schoonmaakt, denk je bij jezelf hoe is het mogelijk. Zo gemakkelijk en zo snel als dat gaat.

Heerlijk dat je niet hoeft te boenen en te schrobben, want stof en vuil liggen er los op. De warmte die ervan uitgaat, maakt het ook fijn om er met blote voeten op te lopen. Misschien denk je dat de gietvloer hard aanvoelt, maar niets is minder waar. Het is namelijk een vloer met speciale flexibele en elastische eigenschappen. Perfect dus om heerlijk van te genieten. Heb je al inspiratie opgedaan of ga je dat nu doen? Weet dan ook dat er een showroom is voor nog meer inspiratie. Of dat het mogelijk is direct een aanvraag voor een offerte in te dienen.