Rex_La_Roche_vloertegels

Naast de bekende vele andere mogelijkheden om de vloer of de wanden in de woning af te werken zorgen ook vloertegels voor een enorm scala aan mogelijkheden. Door de vele afmetingen, kleuren en afwerkingen passen natuursteen of keramische tegels bij iedere denkbare interieurstijl. Of u nu van modern houdt of van chic, meer een natuurlijke uitstraling zoekt, aan retro zit te denken of toch de voorkeur geeft aan stoer, tegels decoreren uw interieur in elke woonstijl. De steeds groter worden afmetingen van gerectificeerde vloertegels voegen daar inmiddels een extra dimensie aan toe. Minder en smallere onderbrekingen zorgen voor een fraai lijnenspel en een perfecte balans met de kleur of afwerking van de tegels. Een goed voorbeeld van een dergelijke sfeervolle vloerafwerking is de tegelserie van Rex Ceramiche La Roche.

Rex La Roche vloertegels

Een nieuwe stijl, met een nieuwe informele rijkheid die de interpretatie van de ruimtes sterk beïnvloed, hangt niet meer enkel samen met het materiaal maar zeker ook met het ervaren en de beleving ervan.  De vloertegels La Roche van Rex zorgen voor ongebruikelijke en tegelijkertijd opvallende combinaties tussen oud en modern en de waardevolle elementen die perfect samenhangen met gerecycleerde items. Samen creëren deze elementen uit de tegelcollectie van La Roche een sfeer die een bepaald verhaal verteld en met u wil delen: een tegenstrijdige dualiteit die uitdrukkelijk een eigen identiteit uitdrukt. De sterk persoonlijke symbolen trekken terug naar een dimensie van intimiteit binnen de woning. De cultuur van vroegere tijden geeft ons een nieuwe kijk op het heden: alles is verbonden, en een subtiele, authentieke draad brengt ons echt terug naar een tijdloze belofte.

De relatie tussen mens en natuur vormt La Roche

Dit is de hoek van waaruit Rex elk individueel aspect van het leven, zowel sociaal als persoonlijk, beschouwt om een ​​esthetische aantrekkingskracht op te bouwen die gericht is op schoonheid – een essentieel principe in de natuur van de mens. De vloertegels La Roche zijn gelijk een sedimentaire steen in Franse stijl. De ontwerper verkent elegante contrasten waar de romantische charme van de steen barst door combinaties die rijk zijn aan hedendaagse smaak. Een complex begrip tussen mens en natuur ligt ten grondslag aan de basis van de Rex La Roche tegels, een dicht gestratificeerde keramische tegel met duidelijke Franse kenmerken.