Interieur met klein budget

Heb je een huurwoning of een klein budget maar wil je wel een toilet, badkamer of keuken die helemaal hip en van deze tijd is? Lees hieronder hoe je dit slim aanpakt.

Combineer je koopjes!

Het gaat niet om hoeveel iets kost maar hoe je het neerzet of toevoegt aan je interieur. Dat goedkope kussen of dat budget rekje ziet er misschien wel heel anders uit als je het combineert met het iets duurdere kleed of een leuke hangplant. Combineren is de key! Haal ook niet alles uit 1 budgetwinkel maar ga ook kijken in kringloopwinkels, marktplaats en hou de aanbiedingen in de gaten.

Ben je verliefd op een cementtegel voor op de vloer in je badkamer? Combineer deze dan met een budget tegel voor tegen de wand. Strak wit is altijd goed en iedereen zal  naar die prachtige patronen op de vloer kijken.

budget tagels wand

Duur, of toch niet?

Dit geldt ook voor grote basis aankopen in je huis. Denk aan tegels, verf of je vloer. Het is iets wat heel erg aanwezig is in je huis en je wilt geen slechte kwaliteit omdat je het budget hebt gekocht. Kijk goed om je heen! Op marktplaats alleen al vind je heel vaak restpartijen, opruim pallets of beschadigde producten. Hier hoeft voor de rest niets mis mee te zijn, heel veel bedrijven hebben het over en willen het niet weggooien. Een buitenkansje!

Loop binnen bij de winkels en vraag of ze uitverkoop producten hebben. Bij Designtegels.nl in Breda hebben ze bijv. altijd een container staan met tegels die over zijn. Hier kan je uitzoeken voor 1,- per tegel. Je moet het maar weten!

Op Marktplaats vind je aanbieders voor visgraat vloeren van 15,- de m2. Nee, dit is niet te mooi om waar te zijn maar gewoon een rest pallet die niet in de winkel verkocht mag worden. Zie het als de markt.

  

Maak het af met planten

Is je keuken, badkamer of wc nog zo leeg en weet je niet meer welke accessoires je kunt toevoegen. Heb je al aan planten gedacht? Deze zijn helemaal in op het moment en als je ze wat liefde en water geeft krijg je er zoveel voor terug. Planten kunnen best duur zijn maar je kunt ook wat stekjes vragen van vrienden en familie. Of ga naar een plantencentrum en koop de kleine variant. Geef ze liefde, water en een goed warm plekje en binnen de kortste keren zijn ze groot en geven ze ook stekjes af. Kost niks!

Planten woning