Tapijttegels voor een bijzondere vloer
Zoek jij een nieuwe vloer? Overweeg tapijttegels | ✅Goedkoop | ✅Snel | ✅Makkelijk. Lees verder.
Er zijn veel keuzes in vloeren tegenwoordig. Van keramische tegels tot PVC. Hoewel dit mooie vloeren zijn, is de prijs in aanschaf hoog en zijn er eisen aan de ondergrond. Je kunt keramische tegels of PVC niet op iedere vloer leggen. Wanneer je snel een goedkope vloer wilt leggen, dan zijn tapijttegels een perfect alternatief. Je kent tapijttegels vast en zeker al van zakelijke vloeren, echter ook voor je woonkamer of andere kamer in je huis is dit ideaal.

Waarom tapijt tegels?

Tapijttegels kosten erg weinig. Je hebt een goedkope vloer van tapijttegels al voor 5 euro per vierkante meter. Dit is echt een fractie van de prijs voor een normaal tapijt, PVC of keramische tegels. Daarnaast geeft een tapijtvloer een betere akoestiek in je woning. Doordat je tapijttegels goedkoop koopt, ze makkelijk legt en ze eventueel weer los kunt halen, is dit ook een perfecte oplossing voor een tijdelijke vloer.

Ideaal voor tijdelijke woonruimte

Als je tijdelijk ergens woont, dan wil je weinig geld aan je huis uitgeven. Maar je wilt het wel gezellig maken. Door de ruime keuze in kleuren en uitvoeringen kun je een prachtige tapijttegel vinden die bij jouw smaak past. Ze worden snel geleverd en je kunt ze snel leggen. Binnen één of enkele dagen ligt je vloer er al in. Je hoeft geen complexe werkzaamheden te verrichten, zoals egaline op de vloer, lijmen of timmeren. Er zijn zelfs tapijttegels die je los kunt leggen of met een paar plakkers vastmaakt.

Tapijttegels voor een bijzondere vloer

Tapijttegels of laminaat?

Veel mensen kiezen laminaat, maar is dit de beste optie? Je hebt een harde vloer, wat vaak ongezellig is in akoestiek, je kunt de planken moeilijk vervangen en het leggen is een flinke klus. Tapijt geeft daarentegen een warm gevoel, zowel aan je voeten als door de gedempte klanken die een zachte vloer geeft. Bovendien kun je, als er een vlek op komt, gewoon die ene tegel vervangen.

Restpartij kopen

Zowel voor woningen als zakelijke panden is een tapijttegelvloer ideaal. Wil je echt voordeel pakken? Bekijk dan restpartijen tapijttegels. Je hebt dan voor enkele honderden euro’s je vloer helemaal strak!