Passende zonwering bij jouw nieuwe vloer

Bezig met de inrichting van jouw nieuwe huis? Vergeet de buitenkant niet! Veel mensen vergeten de raamdecoratie en zonwering bij het afstemmen van hun nieuwe woonwensen. Zonde! Want hoe beter de buitenkant is afgestemd op de interieurelementen zoals de vloer en de bank, hoe sfeervoller de uitstraling wordt. Maar welke zonwering is op dit moment populair?

Een zonnescherm op maat is op vele vlakken een goede keuze. In de eerste plaats natuurlijk voor je eigen comfort in huis en op je terras. Door de zonnestralen tegen te houden houd je het huis koeler en kun je lekker buiten zitten zonder in de felle zon te zitten. Prettiger voor jou en je familie en vrienden. Maar het is ook een goede manier om je huis van mooi design te voorzien en een waardevermeerdering aan je woning. Het is een win-winsituatie. Maar er zijn wel enkele zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van jouw ideale zonnescherm.

Kies het juiste zonnescherm voor jou

Wat past het beste bij jouw huis en jouw situatie? Er valt veel te kiezen in de wereld van de zonwering. Soms is het moeilijk om het overzicht te houden. Je kunt hiervoor contact opnemen met een professioneel bedrijf zoals Inhuis Plaza. Inhuis Plaza is gespecialiseerd in zonwering en zonneschermen. Samen met jou komen ze tot het beste zonnescherm voor jouw huis. Ze doorlopen met jou graag alle technische zaken en de designkeuzes. Om je alvast een beetje wegwijs te maken benoemen we er alvast een paar in deze checklist.

Kies het juiste zonnescherm voor jou

Checklist voor je zonnescherm

Er zijn twee types zonnescherm: cassette en semi-cassette. Het verschil is dat een de cassette, dat het gesloten scherm en de armen bevat, in het eerste geval volledig gesloten is en in het tweede geval open is aan de onderzijde. Dit resulteert in een verschil in prijs en levensduur. De bediening is ook een belangrijk punt op je checklist. Elektrisch is duurder maar gaat veel langer mee dan de goedkopere handmatige versie. En vergeet natuurlijk de stof en de kleur van het doek niet, deze zijn belangrijk voor zowel de functionaliteit als het design.

Laat je helpen door Inhuis Plaza voor jouw zonnescherm

Bovenaan je checklist staat vast ook het woord budget. Dan denk je misschien niet gelijk aan hulp van een professioneel bedrijf als Inhuis Plaza, maar vergeet niet dat zij met overzicht van alle aanbieders van zonwering ook op de hoogte zijn van de goede prijzen, in combinatie met de levensduur van het zonnescherm. Een hand aangedreven scherm van katoen is wellicht goedkoop, maar gaat dusdanig kort mee dat je op lange termijn duurder uit bent! En de installatie is in bijna alle gevallen in betere handen bij Inhuis Plaza. Je zorgt voor zekerheid voor de installatie van jouw zonnescherm en hebt ook goede garantie bij Inhuis Plaza. Dus maak de juiste keuzes en wees verstandig: laat je helpen door Inhuis Plaza.