landelijk interieur

Het inrichten van je woning en alles wat met interieur te maken heeft, de een houdt ervan en de ander vindt het he-le-maal niks.  Of je nou een grote of minder grote liefhebber bent, er komt een moment dat je bezig moet met een nieuwe inrichting en inspiratie op gaat doen. Begin altijd bij de basis, zoals meubels en kies welke tinten je wil laten terugkomen. Daarnaast heb je een natuurlijk een nieuwe vloer nodig. Hier wil je alles goed op afstemmen, waaronder ook de raamdecoratie. Ik geef je in dit artikel een aantal opties van mooie combinaties vloeren en raamdecoraties.

Er is net als keuze in vloeren ook enorm veel keuze in raamdecoratie. Voor een industrieel is zeker een betonnen gietvloer aan te raden! Geeft een robuuste stijlvolle en stoere look aan je interieur, net als houten jaloezieën in een donkere tint die hier perfect bij passen. Houten jaloezieën zijn super populair onder de raamdecoratie en houden het directe zonlicht tegen. Privacy in je woning is natuurlijk ook een must! Houten jaloezieën bieden je  privacy en tegelijkertijd hebben ze ook een sfeervolle uitstraling. De lamellen zijn zelf te verstellen, handig! Ik zeg win-win situatie, een mooie trendy vloer én prachtige raamdecoratie!

Geen groot fan van betonnen gietvloeren? Dan is laminaat ook een hele mooie optie voor je industriële interieur, in een mooie houttint.

laminaat vloer

Landelijk interieur

Wil je liever voor een landelijk interieur gaan? Kies dan voor laminaat of een houten vloer in een lichte witte tint of mooie hout tint. Een raamdecoratie die goed bij deze vloeren staat zijn vouwgordijnen! Staan bekend als sfeermakers en hebben een super knusse uitstraling. Vouwgordijnen isoleren je woning ook nog eens heel goed, zowel op het gebied van temperatuur als het geluid! Dat wordt heerlijk rustig genieten in je nieuwe interieur.

Opzoek naar een echte vloeren eyecatcher in plaats van gewoon laminaat of een houten vloer? Kies dan voor een mooie visgraatvloer! Een super mooi patroon in de vloer wat het net die extra boost geeft.

Is modern en klassiek meer jouw smaak? Ga dan voor gordijnen. Bij gordijnen passen eigenlijk alle vloeren wel, je keuze hangt natuurlijk af van je eigen smaak. Kies de vloer wel in een effen kleur zodat het goed in een strak en modern interieur past! Natuurlijk wil je ook sfeer in je mooie moderne interieur. Hier komen de mooie gordijnen van Veneta.com om de hoek kijken! Deze stijlvolle gordijnen geven gegarandeerd sfeer aan je interieur. Met de isolerende waarde zijn ze ook nog eens erg functioneel. Kies voor de populaire waveplooi, staat ook super in combinatie met houten jaloezieën.

Voor welke raamdecoratie ga jij bij je nieuw vloer?