living room

Vind je een gietvloer maar saai? Think again, want door de mogelijkheden van tegenwoordig spreken we niet van slechts één soort vloer. Zo is er door de verschillende eigenschappen altijd wel een variant die niet alleen perfect past in een woning, maar ook in een bedrijfspand zoals een garage. Maak je geen zorgen dat je veel tijd bent aan het onderhoud; alle gietvloeren zijn naadloos waardoor vuil niet blijft zitten in de kieren. Dat bespaart je een hoop tijd. Maar is het ook mogelijk om te besparen op de kosten? Een gietvloer is altijd op maat. Neem daarom altijd contact op met een specialist om de opties voor een goedkope gietvloer die helemaal voldoet aan jouw wensen te bespreken.

Kies de gietvloer die bij jou past

Bij een gietvloer ben je niet alleen verzekerd van een stijlvolle toevoeging aan de ruimte, maar profiteer je ook van optimale loopervaring. Zo kan je onder andere kiezen uit een gietvloer van woonbeton. Beton associeer je wellicht met kou aan je voeten. Maar door de samenstelling van deze gietvloer, voelt de ondergrond juist warm en comfortabel aan. Ondertussen profiteer je van de natuurlijke uitstraling. Verder heb je onder andere nog de keuze uit een betonlook vloer, een vloercoating (voor bijvoorbeeld de versterking van de huidige vloer), een epoxyvloer (bestaat onder andere uit kunsthars en is daardoor erg geschikt voor fabrieken en garages), een grindvloer en een beton cire (geschikt voor vochtige ruimtes).

Creëer eenheid in jouw (woon)ruimte

Een gietvloer is een prima manier om eenheid te creëren in jouw interieur. Door de verschillende varianten is het namelijk mogelijk om de verschillende woonruimtes van een gietvloer te voorzien. Hierdoor kan je ook gerust vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken, meenemen in het totale plaatje. In dit geval zal de specialist beton cire aanbrengen in deze ruimtes. Deze ondergrond heeft niet alleen een waterdichte laag, maar is ook nog eens zeer hygiënisch en voorkomt lelijke vlekken als kalkaanslag. Door de goede kwaliteit gaat een gietvloer minstens twintig tot dertig jaar mee. De vloer onderhouden doe je eenvoudig door te stofzuigen en te dweilen met lauw water en reinigingsmiddel.

room

Altijd op maat

Een gietvloer is altijd op maat. Dan hebben we het niet alleen over de prijs, maar ook over het design zelf. Een gietvloer heeft vaak een donkere of juist lichte tint, maar tijdens de productie kan er ook ander pigment toegevoegd worden. Hierdoor is het mogelijk om een ondergrond te laten leggen in de kleur die het best bij jouw interieur past. Daarnaast kent een gietvloer ook creatieve oplossingen, zoals een vloercoating met het logo van jouw bedrijf. Of een ondergrond in twee verschillende kleuren. Vraag de specialist naar de mogelijkheden.