De bedrijfsvloeren van VEKA

Aan vloeren binnen een bedrijf worden andere eisen gesteld dan de vloer bij u thuis. Waarom? Omdat bedrijfsvloeren een stuk intensiever worden gebruikt. Natuurlijk heb je ook hierin verschillen. Een bedrijfsvloer op kantoor met 4 medewerkers krijgt veel minder te verduren dan de vloer van een restaurant. Meer weten over de verschillende bedrijfsvloeren? Lees dan snel verder voor meer informatie over bedrijfsvloeren.

Branche afhankelijkheid

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer? Dan is het belangrijk dat u vooraf goed nadenkt over de kwaliteitseisen. In hoeverre moet de nieuwe vloer tegen een stootje kunnen? Moet de vloer voorzien worden van een antislip laag of vloeistofafstotend zijn? Dat laatste is voorbeeld handig voor bedrijven die actief zijn in de horeca. Het komt regelmatig voor dat personeel of klanten een glas laten vallen. Ook wil je voorkomen dat medewerkers en klanten uitglijden omdat het glad is. Om de hiervoor genoemde redenen is het belangrijk dat je vooraf goed nadenkt aan welke eisen de bedrijfsvloer moet voldoen.

Verschillende specialisten

In de markt zijn er verschillende specialisten actief die bedrijfsvloeren op maat kunnen leveren. Een bekende leverancier van bedrijfsvloeren is bijvoorbeeld Veka vloeren. Zij zijn de specialist in het leveren van hoogwaardige bedrijfsvloeren. Voor elke sector kunnen zijn vloeren leveren die aan extreme eisen kunnen voldoen.

Schoonmaak & onderhoud

Het onderhouden van bedrijfsvloeren is net zo belangrijk als het onderhoud. Die mooie nieuwe bedrijfsvloer moet natuurlijk wel mooi blijven. Om de levensduur van uw vloer te verlengen is het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste reinigingsproducten. Het komt regelmatig voor dat men de verkeerde reinigingsproducten gebruikt. Hierdoor kan de vloer zijn glans verliezen. Of in het ergste geval onherstelbaar beschadigd raken. Vraag daarom bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfsvloer ook om een goed schoonmaakadvies.

Bedrijfsvloeren in de bouwmarkt

Op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer in bijvoorbeeld een klein kledingwinkeltje? Dan is het vaak niet nodig een vloer aan te schaffen die voldoet aan extreme eisen. In veel gevallen kan je dan prima terecht in de bouwmarkt. Wanneer je in de bouwmarkt staat is het wel aan te raden goed te kijken naar de verpakking. Welke ondervloer moet ik gebruiken? Is het nodig om de vloer eerst goed te (laten) egaliseren? En in welke mate is de vloer geschikt voor intensief gebruik.

Dit soort informatie is altijd duidelijk en zichtbaar vermeldt door de fabrikant op de verpakking. Het is belangrijk om dat vooraf goed te controleren. Heb je twijfels? Roep dan een medewerker en vraag hem of haar om advies.