Bespaar energie en ruimte met deze handige vloeren!

Kom je ruimtetekort in je magazijn? Dan hebben wij een goede oplossing voor je. Een soort vloer die niet alleen, meer ruimte geeft maar ook nog energiebesparend is. Ooit gehoord van Mezzanine vloeren gehoord? Wij gaan je er meer over vertellen in deze blog.

Ruimtebesparing met Mezzanine

Mezzanine vloeren zorgen voor ruimte besparing, maar hoe werkt dat precies? Een Mezzanine vloer werkt als een soort extra verdieping binnen een verdieping. Als je een extra verdieping toevoegt aan een ruimte, ontstaat er ineens meer oppervlakte. Dat betekent meer opslagruimte voor jouw bedrijf.

Energiebesparing met vloeren van Nolte Mezzanine

Wat wij zo opvallend vinden aan de vloeren van Nolte Mezzanine, is de energiebesparing. Zo heeft de plaats waar je de vloeren plaatst minder verlichting nodig. dit komt doordat de vloeren lichtweerkaatsen. Dit zorgt ervoor dat er 43% minder verlichting nodig is. Vooral in een grote ruimten kan die percentage als snel optellen. Ook in kosten kan dit je gaan schelen. Deze vloerconstructie heeft nog meer voordelen. Zo kan er verlichting of sproeiers in de constructie worden geplaatst. Door de vloerconstructie worden deze onderdelen ook extra goed beschermt. Daardoor is er toto 17% besparing op je schadepost. Dat is mooi meegenomen dachten wij!

Energiebesparing met vloeren van Nolte Mezzanine

Het belang van maatwerk

Maatwerk is erg belangrijk voor een Mezzanine vloer. Dit komt doordat niet elke ruimte hetzelfde is. Er kan veel verschil zitten in de hoogte die nodig is. Ook kan de breedte van een ruimte erg afwijken. Daarnaast zijn er natuurlijk nog persoonlijke voorkeuren. Den bijvoorbeeld aan kleur keuze. Over smaak valt niet te twisten, daarom laat Nolte Mezzanine die keuze aan jou over! Ze ontwerpen zelf al hun vloeren dus jou inbreng is zeker welkom. Zo krijg je altijd een vloer die past bij jou ruimte en smaak.

Meer informatie

Als je meer wilt weten over de voordelen ven deze vloersoort, kijk dan op de site. je kunt daar ook meteen een offerte aanvragen als je dat zou willen.